Säljes (0 st) Köpes (0 st) Skänkes (0 st) Uthyres (0 st) Företag (0 st) Lägg till annons Sökning Min sida Villkor Hjälp

Hjälpsida för Köp & Sälj på Kilafors.nu          Skriv ut hjälpsidan

Tecken förklaring.
= Annonsen innehåller en bild.
= Det finns en extern länk till en sida på Internet med mera information.

Lägg till en annons.
För att ni ska kunna lägga till en annons krävs att ni har en fungerande e-post adress. När ni fyller i uppgifterna om er annons finns vissa fält markerade med en * och det betyder att det är en obligatorisk uppgift som ni måste fylla i för att er annons ska bli godkänna. Lösenordet måste ni ha för att kunna aktivera er annons, ändra och radera er annons. När ni har skapat er annons får ni ett e-post meddelande om hur ni aktiverar er annons. Ni får även ett meddelande som om att er annons är aktiverad och en direkt länk till er annons. En aktiverad annons kommer att ligga inne i ca: tre månader sedan raderas den automatiskt, detta för att annonserna ska vara någorlunda färska på sidan och inte en massa gamla annonser på varor som redan är sålda. När ni sålt en vara så är jag tacksam om ni går in på er annons och raderar den.

Ändra på en annons.
För att ändra på en annons går ni in på er annons och klickar på knappen "Ändra på annonsen" och fyller sedan i ert lösenord. Då kommer ni till en sida som liknar den ni skrev in er annons på. Ni kan inte ändra på ert namn, lösenord eller e-post, men allting annat går att ändra på.

Bild till annons.
När ni skapar en ny annons kan ni bocka för alternativet, "Ja, jag vill ladda upp en bild till min annons"  då kommer ni till en sida där ni kan ladda upp er bild till er annons. Endast bilder av formaten JPG och GIF går att använda till annonserna. JPG är det vanligaste formatet på digitala bilder och är standard från dom flesta digital kameror idag. Bilden bredd bör ej vara större än 500 pixlar och fil storleken max 250 kb. När ni laddar upp en bild kan det ta lite tid beroende på bildens storlek och er Internet uppkoppling. Ni kan även byta eller radera er bild vid ett senare tillfälle genom att gå in på alternativet "Ändra på annonsen" som finns när annonsen visas.

Radera en annons.
För att radera en annons går ni in på annonsen klicka på knappen "Radera annonsen" och sedan fylla i ert lösenord. Ni får ett e-post meddelande som bekräftar att er annons är raderad. Efter ca: tre månader raderas annonsen automatiskt, detta för att annonserna ska vara någorlunda färska på sidan och inte en massa gamla annonser på varor som redan är sålda.

Sök efter annons.
Ni kan söka efter annonser genom att använda den kraftiga sökmotorn som finns under knappen "Sök". Inget av fälten är obligatoriskt men desto fler fält ni fyller i desto exaktare svar på er sökning får ni. Söker ni t.ex. bara på kategori "Bilar" visas alla annonser under den kategorin, även köpes annonserna. Men söker ni t.ex. på rubriken "Volvo", kategorin "Bilar",typen "Säljes" och max pris "20000" då visas bara annonser med Volvo för max 20000:-, säljes.

Min sida.
På min sida kan ni lista alla era annonser genom att fylla i er e-post adress. Då listas alla era annonser och ni kan enkelt radera eller ändra på era annonser.

Kontakt via ett formulär.
Ni kan via ett formulär enkelt kontakta en annonsör från vilken dator som helst. Det behöver alltså inte vara er dator med er e-post adress installerad för att ni ska kunna kontakta en annonsör.

Extern länk.
Finns det en extern länk till annonsen visas denna knapp. En extern länk är en länk till en annan sida på Internet som annonsören vill länka till med mera information om produkten. Finns ingen extern länk till annonsen syns ej denna knapp.

Tipsa en vän.
Hittar ni en annons som ni tror en vän till er är intresserad av kan ni tipsa om den direkta länken till den annonsen genom att fylla i ert namn och er väns e-post adress.

Skriv ut annons.
Vill ni skriva ut en annons är det bäst att klicka på denna knapp. Då får ni ej med något av menyn ovanför sidan, utan bara annonsen skrivs ut i sin helhet.

Rapportera annonsen.
Här kan ni rapportera en annons till oss som är av tvivelaktig karaktär och/eller som är i brott med våra villkor. Du kan alltså inte använda denna funktion för att kontakta annonsören, be oss ta bort en annons, etc.