Säljes (0 st) Köpes (0 st) Skänkes (0 st) Uthyres (0 st) Företag (0 st) Lägg till annons Sökning Min sida Villkor Hjälp

Villkor

Kilafors.nu är öppen för privatpersoner och företag för utannonsering av varor. Att annonsera som privatperson är helt gratis.

Företags annons har en frivillig avgift på 20:- + moms.
Mera information om betalningen får ni i e-post meddelandet när ni aktiverar er annons.

Endast en annons per föremål är tillåten. Annonser av typerna rekrytering/reklam/värvning/artikelförsäljning samt företagsannonser är ej tillåtna och kommer att tas bort omgående.

Kilafors.nu tar inget ansvar för innehållet i, eller transaktioner till följd av de annonser som postas på Kilafors.nu. Annonser som avser olagligt eller omoraliskt material kommer dock att tas bort i den mån de upptäcks. Kilafors.nu förbehåller även rätten att ta bort alla annonser som i övrigt anses stötande eller oseriösa.

Kilafors.nu sparar inga personuppgifter i annan form än de som uppges av dig vid registrering av en annons. Du ger oss rätten att lagra dessa uppgifter om dig, i syftet att logiken bakom Kilafors.nu skall fungera.

Kilafors.nu lämnar aldrig ut uppgifter om sina annonsörer med undantaget om dessa är föremål för brottslig utredning eller liknande.

Vi kan inget annat göra än att vädja till våra användare att sköta sig och använda siten till vad den är avsedd för. Det vore tråkigt att behöva stänga pg.a. folk som inte har vett att uppskatta möjligheterna med gratis annonsering.

Genom att godkänna detta avtal och lägga upp din annons binder du dig till villkoren ovan.